Культура

Гурт “Антитіла” анонсував великий концерт в Ялті

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Український гурт “Антитіла” оголосив продаж квитків на велике стадіонне шоу в Ялті. Концерт обіцяють 23 серпня 2024 року на стадіоні “Авангард”, йдеться у повідомленні на сторінці гурту в соцмережі.

Антитіла новини Івано-Франківська

З першого дня російського вторгнення, взявши до рук зброю і перебуваючи на передовій, ми жодної секунди не сумнівалися у перемозі України, – йдеться у повідомленні. – Ми завжди знали, настане день і ЗСУ повернуть контроль над Кримськими степами, Аюдагом, мисом Фіолент, Генуезькою фортецею та Ластівчиним гніздом (або просто Кримом). І ми обов‘язково усі приїдемо туди з нашими коханими, дітьми та друзями.

“Антитіла” впевнені, що влітку 2024 року вони зможуть зібратися у звільненій від російських окупантів українській Ялті на концерт. І “прикрасити жовто-блакиттю та сучасною українською музикою усе Південне узбережжя Криму”.

До теми: «Антитіла» представили кліп «Фортеця Бахмут», знятий на передовій

Ми зіграємо наші найкращі пісні, які українці люблять і знають і разом святкуватимемо українську Перемогу!

Усе серйозно, квитки тут – https://yalta.ticketsbox.com/ua/event/yalta_antytila.html

Дітям до 8 років вхід безкоштовний.

Нагадаємо, в лютому цього року гурт «Антитіла» представив кліп на пісню «Фортеця Бахмут». Зйомки відео відбувалися на передовій та були погоджені, скоординовані й підтримані командуванням сухопутних військ Збройних Сил України.

У кадрі – справжні військові й реальна, не постановочна робота української артилерії по ворожих цілях у найгарячішій точці світу сьогодні – місті Бахмут.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.