Культура

Герої гри Minecraft запрошують франківських дітлахів у ККЗ “Арена-Центр”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Поринути в атмосферу відомої комп’ютерної гри та познайомитись ближче з улюбленими героями. 1 квітня у ККЗ “Арена-Центр” в Івано-Франківську відбудеться музично-розважальна інтерактивна шоу-вистава “Minecraft” в реальному житті. Ця унікальна подія театру з Тернополя вже встигла об’єднати сотні радісних дитячих очей  та отримала чимало схвальних відгуків. Початок о 16:00, повідомили організатори Clever Production.

вистава Minecraft у Франківську

Злий та підступний ЕндерДракон відправляє героїв Майнкрафту в реальний світ, де вони об’єднуються в одну команду і навіть стають друзями. Діти будуть не лише глядачами, але й допомагатимуть героям долати усі випробування та перешкоди. Та чи вдасться героям повернутися у гру і побороти Дракона Краю?

Відповідь усі знайдуть 1 квітня у ККЗ “Арена-Центр”.

Це сучасна інтерактивна шоу-вистава  для дітей та їхніх батьків за мотивом найпопулярнішої гри із захопливим сюжетом, де добро перемагає зло. Феєричні костюми, вражаючі декорації та спецефекти, професійна гра акторів занурять усіх у дивовижний світ Майнкрафту у подарують незабутні емоції та враження, – запрошують на подію організатори Clever Production.

Квитки тут: https://ivanofrankovsk.karabas.com/ua/minecraft-v-realnomu-zhitti-interaktivna-muzichno-rozvazhalna-vistava-dlya-vsiyeyi-rodini-2/order/

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.