Культура

Франківський драмтеатр готує на січень 32 вистави. Афіша

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Франківський драмтеатр запрошує на покази вистав у січні. На перший місяць року актори підготували для глядача 32 вистави. Серед прем‘єр – казка “Котигорошко”, мюзикл “Ніч на полонині”, трагікомедія “Дон Кіхот”, драми “Дзяди” та “Мертві без поховання”, лірична вистава “Зів‘ялі квіти викидають” і вистава “Підступність і кохання”, комедія “Наполеон і корсиканка”.
Для внутрішньо переміщених осіб покази вистав безкоштовні за наявності вільних місць. Квитки можна придбати онлайн та у касах театру.
Нагадаємо, цього сезону у франківському драмтеатрі буде чотири прем’єри вистав іноземних режисерів. Зокрема, на завершення театрального сезону франківський драмтеатр планує організувати у місті Шекспірівський фестиваль. Його запланували на останній тиждень червня.
Також цього сезону планується прем’єра нової версії вистави “Кайдашева сім’я”, яку зрежисує Ростислав ДержипільськийНазар Панів готує прем’єри за Ірен Роздобудько та Леопольдом фон Захер-Мазохом.Польська режисерка Майя Клечевська уже вдруге приїде до Івано-Франківська, цього разу щоби поставити “Леді Макбет”. Також театр вперше співпрацюватиме зі словенським режисером Томі Янежичем, Міхай Тарна із Молдови ставитиме “Дон Кіхота”, литовець Йокубас Бразіс запропонує своє прочитання Жана-Поля Сартра.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.