Культура

Франківськ потрапив в онлайн-каталог українських локацій для кінозйомок

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Вийшов новий онлайн-каталог українських локацій. Житомир, Хмельницький, Чернівці, Івано-Франківськ – всього 37 локацій  увійшли до чергового етапу комплексного локейшн-скаутингу нашої держави, реалізованого Українською кіноасоціацією (УКА) за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Протягом липня-серпня 2021 року досвідчені локейшн-менеджери дослідили природні красоти Південно-Західної України– зокрема, Бакоту, Субіч, Смотрицький каньйон, Тустань. Також – фортеці, палаци та замки: від, до прикладу, таких популярних дестинацій, як замок Паланок і Хотинська фортеця до менш відомих – Вороновицького, Самчиківського, Вишнівецького палаців. Ще – індустріальні об’єкти: зокрема, завод “Електрон” у Кам’янці-Подільському. Та навіть футуристичну радіолокаційну станцію “Памір” на вершині гори Томнатик, передає Репортер.

Відзняті локації об’єднано в окремий онлайн-каталог, викладений у вільний доступ. А також всі об’єкти додано до загального каталогу українських локацій.

Окрім професійних фотоматеріалів, там подано опис локацій англійською мовою та наведено контакти, необхідні для організації фільмування. А також каталог зі зручною навігацією містить інші корисні дані – основну інформацію про співробітництво з Україною й оптимізовану карту, слідуючи якій можна на власні очі оглянути всі 37 локацій лише за один тиждень, або ж обрати окремі локації та скласти індивідуальний маршрут під свої потреби.

Таким чином, Українська кіноасоціація разом із Держкіно продовжує велику системну роботу із міжнародної промоції наших локацій, спрямовану на залучення до нашої держави закордонних знімальних груп.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.