Культура

Франківців запрошують на творчу зустріч з Левом Скопом

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У четвер, 12 вересня, в Івано-Франківську відбудеться творча зустріч з Левом Скопом. Зустріч запланована в рамках виставки «Райські хатки. Франківськ» до 15-річчя проєкту «Врятуймо скарби разом». Гостей чекають на другому поверсі в обласному краєзнавчому музеї, тобто в ратуші, пише Репортер. Початок зустрічі – о 14.00.

Франківців запрошують на творчу зустріч з Левом Скопом

Запрошуємо всіх охочих на творчу зустріч відомого українського мистецтвознавця, іконописця, реставратора, волонтера, актора фільму «Довбуш» Лева Скопа, – пишуть організатори. – Лев Андрійович Скоп — український мистецтвознавець, художник-реставратор, іконописець, колишній викладач Львівської академії мистецтв, учасник Євромайдану, поет, музикант, учасник творчого об’єднання «Кактус», багаторічний дослідник дрогобицької церкви Святого Юра.

Зустріч відбудеться на виставці «Райські хатки. Франківськ». У своїй новій серії робіт Лев Скоп відтворює образи стародавніх українських хаток, які символізують гармонію та єдність людини з природою та Богом. До експозиції також додані кілька робіт покійної дружини художника, Тетяни Думан-Скоп, що надає виставці особливого значення.

Виставка вже доступна для відвідування. Вхід вільний.

Читайте: Хірург з «Азовсталі» подарував музею у Калуші свою медичну форму, в якій пройшов полон

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.