Культура

Де вибрати надійні музичні інструменти

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Купівля музичних інструментів дуже хвилюючий процес як для початківців, так і для досвідчених музикантів. Для одних це важливо, оскільки вони купують свою першу модель, для других, тому що інструмент уже став частиною їхнього життя і вони, наче приносять додому нового члена родини. Зараз у кожного музиканта, нинішнього чи майбутнього, є можливість купити музичні інструменти онлайн або ж відвідати офлайновий магазин. В обох варіантів є свої переваги та недоліки. Давайте розглянемо їх.

Де вибрати надійні музичні інструменти

Як краще вибирати інструмент: онлайн чи офлайн

Для початківців і професіоналів можуть відрізнятися плюси та мінуси купівлі в інтернеті або магазині. Найголовніше для перших — опрацювання якомога більшої інформації, щоб знайти свою кращу модель серед безлічі варіантів. Досвідчені музиканти зазвичай уже точно знають, який саме інструмент їм потрібний та які параметри він повинен мати. Для них важлива якість та сертифікованість товару.

Плюси купівлі онлайн:

  • Можна витратити на вибір стільки часу, скільки вам заманеться. У кожного клієнта є змога проаналізувати характеристики будь-якої моделі, дізнатися все про бренд.
  • Не потрібно підлаштовуватися під графік роботи магазину та вибирати день для походу до нього. Інтернет-магазини, звісно, також мають графік роботи, але замовлення ви можете зробити в будь-який час. Просто менеджер передзвонить вам пізніше для уточнення даних. Якщо ж ви повністю впевнені в замовленні та одразу його оплатили, залишиться тільки чекати доставку.
  • Завжди є доставка. Багато офлайнових магазинів не передбачають доставку товару покупцю додому. Тобто, якщо ви купуєте габаритні музичні інструменти (цифрове піаніно, барабанну установку тощо), потрібно буде особисто подбати про те, як ви привезете їх додому.
  • Можна отримати письмову консультацію. Багатьом клієнтам важко багато спілкуватися з людьми. Тому, якщо потрібна консультація щодо товару, доводиться переборювати себе в офлайн-магазині. В інтернет-магазині такої потреби немає. Ви просто можете написати менеджеру в месенджері або онлайн-чаті на сайті.

Недоліком можна вважати тільки один фактор — не має можливості доторкнутися до інструменту та дізнатися, чи він зручний. У всьому іншому перемагає онлайн. Головне — вибрати надійний інтернет-магазин, краще за все профільний. Ми рекомендуємо https://lanota.com.ua/.

Переваги купівлі в магазині LaNota

Це інтернет-магазин музичного обладнання, де можна купити клавішні, струнні, ударні, духові інструменти та обладнання і аксесуари до них, акустичні системи, техніку Hi-Fi і Hi-End, DJ-обладнання та багато інших музичних товарів. Усі позиції каталога оригінальні, мають сертифікати та всі супровідні документи. У штаті працюють дуже досвідчені консультанти, котрі можуть допомогти з вибором будь-якого інструменту чи обладнання, з огляду на ваші потреби, побажання та бюджет.

Доставку можна оформити до відділення Нової Пошти або адресну, є післяплата та можливість повернення товару. Крім того, інтернет-магазин LaNota має власний сервіс та може виконати післягарантійний ремонт.

Промо

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.