Культура

«Цвіт Кульбаби» випустив кліп до пісні «Йду на війну» (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

«Цвіт Кульбаби» презентував пісню «Йду на війну» ще навесні. Тоді вокаліст гурту Василь Марущак казав, що для нього це не просто пісня, а крик душі, сльози, сум за дітьми, дорослими, які вже не побачать вільну весну. Робота була присвячена саме всім українцям, що постраждали від війни, пише Репортер з посиланням на пресслужбу гурту.

«Цвіт Кульбаби» випустив кліп до пісні «Йду на війну»_1

Тепер ми презентуємо відеокліп до пісні про цю страшну війну, яку буде пам’ятати не одне наше покоління і наступному розповідати. Не забудемо, не пробачимо! Смерть ворогам! Слава Україні! Героям Слава! – каже Василь Марущак.

Читайте: У Франківську записали казки, які вчать дітей не боятися сирен і пишатись героями

Режисером кліпу є відомий кліпмейкер Віктор Скуратовський.

Я відправив пісню Вікторові й він одразу запропонував ідею, яка мені сподобалась. А ще в той час на Прикарпатті перебував відомий оператор Юрій Барсук. Він також зголосився приєднатися до співпраці, – розповідає Василь.

«Цвіт Кульбаби» випустив кліп до пісні «Йду на війну»_2

За його словами, оскільки Київ на кінець квітня залишався ще небезпечним для зйомок, вирішили знімати в Івано-Франківську. Зйомки відбулися в університеті Короля Данила.

Щодо ідеї кліпу були різні варіанти й різні міста. Але я був категорично проти знімати відеороботу на руїнах. Мене підтримав і Віктор Скуратовський, – додає Василь Марущак.

Дати змістилися. Як з осені навчатимуться студенти у Франківську

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.