Культура

“Цвіт кульбаби” продає на благодійному аукціоні гітару, аби допомогти захисникам

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Гурт «Цвіт Кульбаби» приєднався до аукціону сувенірної продукції від українських виконавців. Зокрема, музиканти продають гітару зі свого кліпу. Кошти передадуть військовим. Аукціон започаткувала телерадіокомпанія «Вежа» до Дня міста.

Лот №35 на аукціоні – акустична гітара з автографом лідера “Цвіт кульбаби” Василя Марущака. Також гурт надав альбом на CD “Рижа”, кепку з символікою гурту та листівки з автографами, пише Репортер.

Саме ця гітара знята у кліпі “Фальшива любов”.
Стартова ціна – 200 грн. Один крок аукціону – не менше 100 грн, але може бути більшим. Зібрані кошти будуть спрямовані на купівлю автомобіля для військової частини франківців – А 7154, що перебуває у зоні бойових дій. Саме там боронить Україну телеоператор новин ТРК «Вежа».

Фінальний перегляд коментарів під лотами та визначення переможця, що запропонував найбільшу ціну відбудеться в суботу, 14 травня, в прямому ефірі радіо «Вежа FM».

Свою продукцію з автографами надали такі артисти як Олег Скрипка та гурт «Воплі Відоплясова», «Без Обмежень», «ТІК», Віктор Винник та гурт «Мері», «KALUSH», «ДахаБраха», «Dakh Daughters», «СКАЙ», Pianoбой, DZIDZIO, LAUD, Анна Трінчер, Ivan NAVI та інші.

Зробити свою ставку на будь-який лот можна за посиланням.

  • Суму, яку ви готові віддати за річ, пишемо у коментарі виключно під світлиною лоту (на сторінці ТРК «Вежа»), який бажаєте придбати;
  •  Один крок – не менше 100 грн, але може бути більше;
  •  Профіль з якого ви пишете свій коментар має бути відкритим;
Читайте також: Папуги кричать «Слава Україні!». Як луганчанин Михайло Штанько двічі втікав від війни з пернатою родиною (ФОТО)
  •  Якщо переможець лоту не відповідає адміністраторам аукціону впродовж доби, то лот автоматично переходить попередньому учаснику;
  •  Фінальний перегляд коментарів під лотами та визначення переможця, що запропонував найбільшу ціну відбудеться 7 травня (субота) 2022 р. впродовж прямого ефіру радіо «Вежа FM»;
  •  Суму за лот, який ви вторгували слід надіслати впродовж доби після завершення аукціону на картку «ПриватБанку» або «Монобанку», яку вам надішлють приватним повідомленням адміністратори аукціону;
  • Переможці лотів аукціону, що не проживають в Івано-Франківську самостійно оплачують пересилку продукції у свій населений пункт.
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.