Культура

Часодії – комплект із 6 книг купити українською

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Дивовижними є всі описані в книжках та екранізовані пригоди у часі. Що вони можуть принести людству? Чи можна, змінивши минуле, покращити майбутнє? Ці одвічні питання не дають спокою не лише науковцям, а й спрямовують думки письменників на створення чудових книг, пов’язаних із мандрівками у часі, існуваннями певної магічної сили або далеких світів. Україна, Польща, Росія, Словаччина, Угорщина та Чехія стали свідками народження нового світу з часовою магією. Часодії комплект із 6 книг Наталії Щерби здобули перемогу на багатьох літературних конкурсах, але справжньою перемогою стала прихильність шанувальників. Працюючи над романом Наталії Щерби «Часодії», видавництво Школа разом із Наталією Косенко не просто переклали текст, а передали необхідну атмосферу, зачарували читачів різного віку. Насолодитись кожною сторінкою, розділом та шістьма книгами, розділити свій захват із друзями і родичами, дізнатися ще більше пригод й мандрувати щоразу до нових світів Наталії Щерби — усе це можливо з циклом «Часодії», що доступний в інтернет-магазині Видавничого дому «Школа».

Початок фантастичних перетворень і неймовірних знахідок

Час неможливо купити, обміняти, відкласти на потім, збільшити або зменшити, але його можна повноцінно використати, наповнивши позитивними емоціями, відкриттями та знайомствами, читанням корисних цікавих книг видатних українських та закордонних авторів від Видавничого дому «Школа».

«Часодії» Наталії Щерби — серія, що складається із шести книжок:

  • «Часовий ключ»;
  • «Часове серце»;
  • «Часова вежа»;
  • «Часове ім’я»;
  • «Часограма»;
  • «Часова битва».

Кожна з них завершує певний епізод в житті головних персонажів. Поволі читач, наче сліпе кошеня, разом із Василиною пізнає таємниці нового світу — Ефлари, близнюка планети Земля, яку називають Остала.

Історія розпочинається на Осталі, у звичайній школі. Василина займається своєю улюбленою справою — гімнастикою, спілкується з другом Льошкою та сперечається з Інгою. Дівчину цілковито поглинають буденні труднощі. Однак спокійне звичне життя перериває несподівана поява батька, та нової сім’ї — братів і сестри. Відтоді змінюється її уявлення про світ та його можливості.

Багато труднощів доведеться подолати Василині на своєму шляху, розібравшись, кому довіряти, навчитися керувати власним часовим даром, протистояти тиску й образам, повірити у власні сили та зробити важливі висновки, навчитися бути терплячою та обачною.

Поступово коло друзів Василини почне збільшуватись. Разом, маючи сильну підтримку, здолати виклики долі буде набагато легше. Роман «Часодії» розкриває нам основні елементи дружби:

  • Довіра;
  • Чесність;
  • Відвертість;
  • Щирість.

Після порушення хоча б одного з пунктів стає складно зрозуміти наміри людини. У таких випадках підліткам, на плечі яких випав тягар порятунку світів, доводилося несамовито вірити, що близькі друзі не здатні на зраду.

Дві сторони однієї медалі

Час — істинний спосіб вимірювати життя, його цінність та багатство. Не варто витрачати жодну хвилину чи секунду на все, що краде нашу внутрішню гармонію. Саме за допомогою книг «Часодії» українська підліткова аудиторія усвідомить значущість свого існування. Якщо забрати у людини час, що залишиться натомість?.. Яке коротке життя однієї особи в порівнянні з періодом існування планети. Що корисного ми додали в історію світу? Мандруючи своїм часовим коридором, не озираючись навколо, ми ладні пропустити щось важливе, таке тендітне й приховане. Ціна кожної суперечки, гніву, образи — втрачений час. Такі прості найважливіші істини закарбовані на сторінках книг про володарів часу.

«Часодії» — роман, який демонструє нам здатність людини до перетворень:

  • Спершу така незграбна та скромна дівчинка Василина Огнєва стає хороброю, волелюбною та сильною часівницею;
  • Фешіар Драгоцій — грубий та пихатий, але згодом стане чуттєвим і турботливим;
  • Нортон Огнєв — сильний, владний, самовпевнений зовні, насправді боягуз, який не може відстояти навіть власної думки;
  • Маркус Ляхтич зображений норовливим, сильним та злим супротивником Василини та її однодумців. Але коли від його рішення залежатиме доля світу, він зможе вчинити правильно.

Також у серії є чудові магічні істоти, дивовижні часові предмети, багато загадок та несподіваних поворотів сюжету. Наталія Щерба майстерно тримає увагу читача, не дозволяючи перепочити. Одна подія змінює іншу, переплітаючись, вони формують новий погляд на те, що відбувається в Часодійному світі. Читач постійно знаходить нові емоції. Герої роману, як і в житті, не мають яскраво вираженої характеристики. Добро і зло присутнє у кожному. Той, кого ще кілька сторінок назад вважали поганцем, постане іншим, формуючи нове ставлення до себе.

Хто сказав, що історія завершилася?

Часодії комплект із 6 книг — чудовий варіант для подарунків. Окрім омріяних часодійних книг, читач отримує шкіряний браслет, який допоможе відчути себе справжнім часівником і поринути в історію. Автор Наталія Щерба зуміла замаскувати за дитячою фентезі-пригодою:

  • глибинні істини існування світу;
  • важливість мати чисті думки та добре серце;
  • вміння довіряти власним відчуттям;
  • поклик не цуратися того, що не знаєш, а постійно розвиватися та вдосконалюватися.

Якщо ви бажаєте книги Часодії комплект купити в Києві або будь-якому іншому місті України, варто лише зазирнути на сайт видавництва «Школа», де є контакти всіх торговельних представників.

Для палких шанувальників історії про часодіїв видавництво пропонує придбати видання «Часодійна книга», в якій зібрана вся інформація про ключі, їхніх володарів, а також цікаві рецепти зі світу Ефлари та часточки історії з моменту утворення нового світу-близнюка. Або ж книголюби можуть зазирнути на сторінки дитячої новорічної казки Наталії Щерби «Королева часу», образи якої переплітаються з романом «Часодії». Актуальні ціни та періодичні акційні пропозиції чекають на вас в інтернет-магазині Видавничого дому «Школа».

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.