Культура

«Бампер і Сус» везуть до Франківська гарячі жарти з концертом на підтримку ЗСУ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Обіцяють найгарячіший концерт зими на підтримку ЗСУ від улюбленців публіки та “мільйонерів” за переглядами в YouTube. «Бампер і Сус» 9 грудня, о 19.00, в «Арена-центрі» чекають франківців на концерті «Грієм душу», пише Репортер.

Привеземо нові гарячі жарти без цензури, незламний позитив і те втілення народної мудрості, яке ви розберете на цитати, – обіцяють «Бампер і Сус». – Буде все, як ви любите: гостро, тонко і в яблучко. Про життя й політику, москалів, картопельку і комуналку – про вас, нас і їх!

Глядачів чекають гарячі розіграші та аукціони.

Кожен квиток буде донатом для купівлі автівок та амуніції для ЗСУ.

На передовій із концертами для захисників «Бампер і Сус» постійно бувають, починаючи із 2014 року. Тож завдяки новому туру Україною придбають саме те, що зараз найбільше потребують бійці.

У минулому вони знамениті гравці КВК, а нині — одні з найвідоміших гумористів України, зіркові актори найпопулярніших телепроєктів і фільмів. Крім того – лідери українського YouTube, кожне відео яких набирає мільйонні перегляди.

Роль Петра Бампера – колоритного полковника Попадюка – стала родзинкою фільму «Скажене весілля». А участь у проєкті «Слухай», де актор блискуче озвучив поезію класиків, досі залишається для багатьох неабияким відкриттям.

У своєму шоу «Бампер і Сус» актори обіцяють скорити глядачів надзвичайним почуттям гумору, шаленою харизмою і правдою про життя.

Концерт «Бампера і Сус» — найкращий привід зібратися з друзями, щоб добре провести вечір, отримати бойовий заряд позитивних емоцій і підтримати ЗСУ.

Квитки купуйте за цим посиланням https://ivanofrankovsk.karabas.com/ua/petro-bamper-i-sus-30

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.