Культура

Абетка Івано-Франківська. Літера У – ресторан Urban Space 100

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

«Репортер» продовжує публікувати Івано-Франківську абетку. Вона побачила світ на День міста – ще 7 травня 2022 року. Втім, через війну презентація пройшла майже непоміченою. На полиці книгарень видання теж не потрапило, бо його дарували офіційним делегаціям. А шкода ж, адже абетка гідна, аби її побачили читачі… Нині – літера «У». Тож, як вважає краєзнавець Іван Бондарев, тут має бути громадський ресторан Urban Space 100.

Урбан спейс 100 новини Івано-Франківська

Якби я укладав цю «Абетку» до 2014 року, то довго сушив би голову над тим, що поставити на літеру «У». Але сьогодні можна не напружуватись, адже у Франківську є “Урбан”.

Зараз багато говорять про розвиток громадянського суспільства. У нашому місті не тільки говорять, але й роблять. Цей ресторан – яскравий приклад того, як люди можуть об’єднуватись і робити корисні справи. Аналогів такому проєкту в Україні не було. Він виявився настільки успішним, що ідею підхопили й розширили кияни. Нам не шкода.

Читайте: Абетка Івано-Франківська. Літера Т – аж три торти

Зауважимо, що Urban Space 100 – це не лише місце, де можна поїсти, але й можливість реалізувати цікаві задуми. Нещодавно стартував літній ґрантовий сезон, в якому можуть взяти участь усі зацікавлені.

Більше деталей за посиланням:

Urban Space 100 оголосив у Франківську літній ґрантовий сезон

Іван Бондарев

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.