Культура

Змагання короткого метра

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Надія Шегда  Івано-Франківськ уже звик до короткометражного кіно. Пофестивалити, як виявляється, можна і в арт‑кафе «Химера». А якщо з’являється бажання організувати квест за спонсорські кошти — немає проблем. Цього разу змагання влаштували за підтримки представництва фонду імені Генріха Бьолля в Україні.

Минулого тижня в арт‑кафе «Химера» відбувся показ короткометражних фільмів на тему прав людини. Впродовж тижня від конкурсантів очікували відеоматеріали — рекламні ролики, серії фотографій чи плакатів або корометражку — себто візуальний ряд. Тиждень креативних ідей, політ фантазії, трохи сміливості, і результат не забарився.

Подано було 10 робіт. Загалом зареєстрованих команд — 15. Тих, кого нагородили і відзначили — чотири: це команда «Предадижетатор» (тема «Свобода точки зору») зайняла перше місце; Darts Desing Studio (тема «Право на інформацію») — друге; команда ПТТБ (тема «Заборона дискримінації за мовною ознакою») — третє. Нагороди команди отримали у грошовому еквіваленті. Ще одну команду — «Бубачкі» (тема «Свобода пересування») особисто нагородила газета «Галицький кореспондент».

Головний приз конкурсу — ротація відеороликів усіх команд-перемож-ців на ТРК «3 студія» протягом кількох тижнів.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.