Культура

З Днем міста!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Тетяна Соболик Вчора, 7 травня, Івано-Франківськ відсвяткував свою 346 річницю. Не обійшлося і без урочистих святкувань, щедрих подарунків та радісних облич. На святкування Дня міста міською владою заздалегідь було заплановано величезну кількість заходів. 

 

«Безумовно, коли громада робить все для того, щоб місто було визнане найкомфортнішим містом в Україні, щоб місто успішно розвивалося, то вона заслуговує на те, щоб міська влада робила це свято таким, яке відповідає таким діям громади», — наголошує міський голова Віктор Анушкевичус.

Одним з основних подарунків для мешканців міста став торт, без якого за традиціями не обходиться жоден День народження. Над великим 150?кілограмовим тортом, в центрі якого була викладена основна пам’ятка Івано-Франківська — ратуша, пекарі працювали цілий тиждень, ще один день пішов на його оформлення.

Але це ще не все. Того дня міська влада подарувала як медикам міста, так і всій її громаді 14 новеньких карет швидкої допомоги. Цим подарунком міський голова підкреслив, що вагому увагу приділяє тому, що 2008 рік є роком медицини.

Безумовно, що не могло обійтися святкування і без святкового концерту, адже молодь Івано-Франківська вже так звикла до цього. Вчорашня концертна програма була таки феєричною — на площі Івана Франка відбувався грандіозний концерт за участю рок-зірки світового рівня, легенди рок-музики, колишнього соліста та лідера гурту «Smoke» Кріса Нормана. За словами В.?Анушкевичуса, цей концерт є подякою та шаною влади до мешканців міста.

До речі, слід зазначити, що вперше в історії Івано-Франківська більше десяти іноземних делегацій фактично з усіх його міст-партнерів приїхали на його святкування. Таким чином друзі з Польщі, Угорщини, Румунії, Чехії, Литви, Латвії, Росії та обласних центрів нашої держави засвідчили свою повагу до нашого міста.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.