Культура

Ювелірка від Вірастюка-молодшого

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Схоже, що сімейство Вірастюків, окрім поетів та спортсменів, поповнилося молодим художником. Наприкінці минулого тижня у приміщенні «Bonchuk Gallery» відкрилася перша персональна виставка наймолодшого Вірастюка – десятирічного Івана. Тут представлені найсвіжіші його доробки. На величезній дошці, умовно поділеній на землю та воду, розміщені близько півсотні скульптурок і 15 малюнків, на яких уява та гра фантазії виведені фломастерами на аркушах паперу формату А-2.

Цей хлопчина малює дуже гарно, а окрім того, потужно працює з ліпкою – так кажуть і маститі художники, і початківці.

«Ця дитина – з дуже витонченим смаком. Його ліпка – це ювелірна робота в кольорі, – говорить куратор виставки Роман Бончук. – А щодо якихось вчительських настанов, які йому треба, можливо, давати, то спроба зробити це могла би стати непоправною помилкою. У подальшому хочу працювати з ним і вчитися у нього. Є чому».

До речі, вже наступна персональна виставка самого Романа Бончука, яка відкриється в галереї після закриття цієї, буде не з віршами Романа Вірастюка, як попередня, а з роботами, створеними у тандемі Бончука з Вірастюком-молодшим. Незабаром.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.