Культура

Школа Влада Ями: реалії та перспективи

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У березні минулого року в Івано-Франківську відкрили «Танцювальну школу Влада Ями». За рік її вихованці під керівництвом дирекції та педагогів реалізували чимало різноманітних проектів, конкурсів. Як і годиться, організатори вирішили підвести підсумки річної роботи, обговорити плани на майбутнє.

«Окрім навчання танцювальному мистецтву, ми прагнули дати дітям всебічний розвиток, – говорить директор школи Ганна Крисюк. – Наприклад, до Дня захисту дітей організовували бал. Це свято було для них важливим, оскільки на такі заходи з дитиною приходить чи не вся родина».

Школа опікується категорією дітей‑сиріт. За словами директор-ки, для старанних і талановитих роблять суттєву знижку, а то й узагалі звільняють від оплати.
Школа стала співорганізатором чималої кількості мистецьких та соціальних акцій, серед яких вісім – благодійних. Під девізом «Танцювати може кожен» учасники школи відсвяткували річницю навчання.

Восени стартує другий танцювальний марафон на кубок Влада Ями. Крім того, з нового навчального року обов’язки директора школи буде виконувати вже інша особа. Проте й надалі традиційно у школі будуть організовувати соціальні проекти, різноманітні культурні заходи, обіцяє Ганна Крисюк. «Найперше, дітей треба забирати з вулиць, – говорить вона. – А по‑друге, вони мають вчитися комунікувати між собою, бути спортивно загар-тованими, впевненими у собі та успішними».

За словами Ганни Крисюк, вона спостерігає в Івано-Франківську живу конкуренцію у сфері організації різноманітних проектів. Каже, що це добре. А те, що їй іноді закидають, буцімто проводиться аж надто багато конкурсів краси, відказує так: суспільство виховується естетич-но, діти прилучаються до краси і добра, зростають емоційно.

«Наше майбутнє – за точками дотику, за спільною роботою в різних сферах діяльності заради розвитку і можливості кожного із нас вибирати».

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.