Культура

«Quattro corde»: 10 років на сцені

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу, 23 жовтня, в обласній філармонії виступить струнний ансамбль «Quattro corde». Відомому на Прикарпатті колективу виповнюється 10 років. Їх знають в Україні, запрошують за кордон, а в рідному місті шанувальники музики вже давно звикли до цікавих концерт-них сюрпризів. Так буде й цього разу, запевняють музиканти. Усі твори у концерті – прем’єрні.

Маститі колеги по цеху високо оцінюють професіоналізм колективу і кажуть, що музиканти ансамблю не бояться братися за виконання музики різних жанрів та експериментувати. Концертмейстер ансамблю Анжела Приходько зауважує, що в їхньому репертуарі – класика, романтика, твори XХ ст., сучасних композиторів.
З солістами-вокалістами музиканти їздять по всій області, у них багато тематичних програм, а саме «Пелюстки старовинного романсу», «Акорди срібного дощу», «Мелодії гарного настрою», «Одвічне кохання».

З першого дня художнім керівником колективу є незмінний Петро Сметана, завжди поруч – ведуча Леся Боднар. З колек-тивом постійно співпрацюють заслужені артистки-вокалістки Ольга Велка та Ірина Мокрецька.

Початок концерту о 16 год.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.