Культура

Прем’єра між життям і смертю

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У неділю, 10 лютого, облмуздрамтеатр імені Франка потішив черговою прем’єрою — виставою «Готель двох світів». Щоправда, потішили — то надто легко, скоріше змусили добряче задуматись.

«Усі ситуації, які відбуваються з персонажами, те, про що вони говорять, ті питання, які вони піднімають — це ті речі, з якими люди повсякчас зустрічаються у житті, — каже режисер вистави Орест Пастух. — Ми всі іноді витрачаємо життя на якісь дурниці, а потім, коли воно минає, розуміємо, що вже надто пізно. І тоді робимо переоцінку, хоч пізно, але ми її все-таки робимо».

Усе це трапляється і з персонажами «Готелю двох світів». П’єса розповідає про різних людей, з різних прошарків суспільства, які, можливо, у звичайному житті ніколи б і не зустрілися. Але вони пересікаються в дуже дивному місці — готелі двох світів. Саме тут зупиняються люди, які «зависли» між життям і смертю. Тут вирішується їхня доля — чи повернуться вони назад, чи ні. Також тут їм дають шанс переосмислити власне життя.

«Готель двох світів» — сильна вистава про моральні цінності, про кохання та про життя. Тому вона буде актуальною та цікавою для всіх.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.