Культура

«Пан Пупець» — музика — «Гармидер»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Ірина Бурак Минулої суботи, 17 січня, рок-гурт «Пан Пупець» виступав у кафе «Гармидер» в культурно-мистецькому центрі «Є». У виконанні гурту звучали давно відомі пісні, гуцульський рок-н-рол, композиції з нового альбому «P. Z.»

Особливістю нового міні-альбому стало те, що він буде розповсюджуватись виключно на некомерційних засадах. Згодом його можна буде вільно «закачати» в мережі Інтернет. Також музиканти спеціально запишуть кілька копій дисків з новими піснями, які розповсюдять серед друзів, що в подальшому має стати поштовхом до поширення музики в колі прихильників «Пан Пупця». Новинка налічує три композиції. Заголовним є кумед­ний трек «P. Z.», у якому музиканти висловлюють своє захоплення народному артисту України  Павлу Зіброву.

Міні-альбом є так званим попередженням майбутньої повнотривалої платівки, яку слід чекати вже згодом. Про дещо не звичний спосіб поширенням таким чином свого продукту — музиканти пояснюють це як найефективніший варіант донесення своєї музики виключно до своїх прихильників. Як зазначив вокаліст гурту Станіслав Боднарук: «Зараз з кожним днем все більше молоді люди користуються Інтернетом, а диски з кожним днем, на жаль, купують все менше. Таким чином «Пан Пупець» стає доступ­нішим для кожного».

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.