Культура

І знову — «Набережна»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У неділю, 26 вересня, на площі біля міського озера в Івано-Франківську відбудеться концерт «Набережна презентує 3». «Гасло цьогорічного концерту – «В бій ідуть одні старики», – каже організатор концерту та лідер гурту «Гринджоли» Роман Калин.

«Справа в тім, що у концерті «Набережна-3» виступлять гурти, які виходять на сцену в рідному місті або ж за його межами вже впродовж десяти років. Усі вони, а саме – «Гринджоли», «Перкалаба», «Фліт», «Хвилю тримай» – грали разом перший концерт в рамках проекту «Набережна презентує» два роки тому. Ідея зіграти перший спільний концерт позаминулого року виникла у лідерів колективів, які виросли в мікрорайоні «Набережна» і товаришували з дитинства. Саме звідси – назва концерту. Щоправда, цьогоріч до «стариків» додається молодий гурт «Пан Пупец», оскільки негласним правилом організаторів «Набережної» є залучення тих, хто родом з мікрорайону Набережна».

Кажуть, всі франківські гурти своєрідні, зі своєю родзинкою та неповторністю. «Концерт на всі смаки, – так презентує музичний проект «Набережна» Роман Калин.

За його словами, хто любить фолк-рок, може приходити на «Перкалабу». Любителям романтичного року – «Фліт». А кому до вподоби стилістика хіп-хоп музики, дещо розбавлена роком, для тих виступлять «Гринджоли».

«З кожним роком все важче фінансувати такі події, – каже Калин. – Та й, взагалі, у мене відчуття, що ця «Набережна» – завершальна серія у боротьбі за виживання і відвойовування місця під сонцем в українському шоу-бізі. Принаймні, для деяких учасників концерту».

Кожен з гуртів запропонує майже повноцінну сольну програму. І ще: організатори обіцяють конкурси та подарунки, смачні та корисні. Початок концерту – о 18 годині.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.