Культура

День міста із «Dazzle Dreams»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Івано-Франківськ 7 травня святкує свій 346‑й день народження. Вже традиційно на міському озері відбудеться рок‑сейшн за участю відомих і не дуже гуртів нашого міста, серед яких – «Frame», «Інший світ», «Кораллі», «Бобри», «Піца Бойз», «Листопад», «Так треба», «Межа мрій», «Широкий Лан», «Арт-графіті», інші. Загалом – 17 колективів, близько десятка вперше виступлять на святкуванні Дня міста. Організатори обіцяють, що буде цікаво.

«Такий собі рок-марафон має стати рок-признанням наших колективів у любові до рідного міста, – говорить один із організаторів концерту Роман Калин. – Серед гостей буде лідер відомого в Україні та за її межами гурту «Dazzle Dreams» Дмитро Ципердюк. Він, до речі, уродженець Івано-Франківська. Ті, хто стежив за шоу-бізом 90‑х у нашому місті, пам’ятають його як організатора групи «Морра».

Концерт відбудеться за ініціативи та сприяння міського голови Віктора Анушкевичуса. Генеральний спонсор – «Плюс Банк», серед інших спонсорів – фірма «Росана» та провайдер «UTeam». Пригощатиме артистів театр кіно «Люм’єр».

Початок концерту о 15.30.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.