Культура

Акварельний сад Вікторії Типчук

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У бібліотеці Прикарпатського університету 24 грудня відкрилася виставка Вікторії Типчук «Сад моєї радості». Це перша персональна вистав-ка молодої художниці, викладача кафедри образотворчого мистецтва і дизайну Інституту мистецтв Прикарпатського університету. На виставці – 24 акварельні роботи, які Вікторія творила впродовж трьох останніх років.

Барва, виразність і гармонія до кожного глядача завжди промовляють по‑своєму. Це неважко було підмітити і на виставці Вікторії Типчук, спостерігаючи за мандруючими поглядами від картини до картини її студентів, колег, гостей.

Силуети квітів, фруктів, комах, тварин – начебто звичні сюжети та історії. Проте кожну з картин хочеться відчитувати довше і глиб-ше, аби сповна насолодитись красою і радісним спокоєм. Ось назви лише деяких: «Подих вітру», «Квітучі полуниці», «Дивосвіт», «Заметіль», «Затінок гліциній».

Акварель – улюблена техніка Вікторії Типчук. Але працює вона і в графіці. Каже, що зараз вона на шляху до освоєння левкасу, а відтак і батику.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.