Кримінал

Адвокат стоматолога-різника просить викликати на допит 13 свідків

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У четвер, 23 квітня, в Івано-Франківську розпочалося попереднє судове засідання  у справі франківського стоматолога-різника Ігоря Вуйціва, якого звинувачують у жорстокому вбивстві та розчленуванні двох чоловіків.

Вуйціву висувають обвинувачення за ч. 1. ст. 115 КК ( Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині. Карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років). Та п. 13 ч. 2 ст. 115 КК (Вбивство, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство. Карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі).

Vujtsiv_02

На суді присутні матері обидвох жертв – Марія Кучерак та Галина Струтинська. Дружина вбитого Антона Кучерака Лариса не прибула на підготовче судове засідання через проблеми зі здоров’ям.

До теми Рідні жертв переконані, що Вуйців убивав разом із дівчиною.

Прокурор подав клопотання щоб залишити незмінною міру запобіжного заходу для Ігоря Вуйціва та його дівчини Юлії Бойко, яка приховувала злочини свого співмешканця. Крім того, прокурор просить викликати на допит шістьох свідків.

До теми. Франківський стоматолог-різник вбивав для продажу органів, – батьки жертв.

В свою чергу, захист Ігоря Вуйцява просить викликати на допит 13 свідків. Адвокат Юлії Бойко хоче допитати і колишню дівчину злочинця, яка, за словами захисника, зможе  добре охарактеризувати Вуйціва. Матері жертв стоматолога-різника виступили проти такої кількості свідків, оскільки не вважають, що це може якось допомогти справі.

Наразі колегія суддів направилась у дорадчу кімнату для прийняття рішення.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.