Авто

У Рогатинському районі в ДТП загинула 68-річна жінка, а в Ямниці водій збив велосипедиста

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
За минулу добу у ДТП загинула пасажирка, ще двоє – травмовано.  ДТП, в якому загинула жінка, сталося у селі Фрага Рогатинського району.

За повідомленням ГУ Нацполіції в області, близько 07:45 на дорозі Мукачево-Львів в селі Фрага Рогатинського району  сталася ДТП. Водій Fiat Doblo в складних погодних умовах не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну, де зіткнувся з Daewoo Lanos.

У результаті аварії пасажирка 68-річна пасажирка Daewoo від отриманих трав померла на місці. Водій Daewoo отримав ЗЧМТ, струс головного мозку, гематоми лобної ділянки, забій грудної клітки, після надання медичної допомоги у Рогатинській ЦРЛ від госпіталізації відмовився. 14-річна пасажирка Fiat, учениця 8-го класу, із струсом головного мозку, забоями м’яких тканин, саднами обличчя та саднами голови госпіталізована у Львівську міську дитячу лікарню. За результатами проведеного медосвідчення водії – тверезі. За цим фактом розпочато досудове розслідування (ст.286 ч.2 ККУ).

А увечері близько 19:10 в Ямниці Тисменицького району по вулиці Галицька, на дорозі Мукачево-Львів водій Mercedes Sprinter не врахував дорожньої обстановки та збив 37-річного велосипедиста. Чоловік перетинав дорогу на велосипеді «Салют». Внаслідок ДТП велосипедист отримав закриту черепно-мозкову травму, розсічену рану потилиці, забій правого стегна та коліна та госпіталізований. Водій тверезий. За цим фактом проводиться перевірка.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.