Політика

Гончарук сподівається на ефективну співпрацю громадської ради та ОДА

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Таку точку зору висловив голова облдержадміністрації Олег Гончарук під час зустрічі з представниками громадських організацій та політичних партій, що відбулася 4 березня в залі засідань ОДА.
IMG_2302

Очільник області відзначив, що вбачає громадських активістів, волонтерів та громадські організації загалом партнерами у своїй діяльності.

«Робота волонтерів сьогодні є прикладом організованості, якою пишаються і військовослужбовці, і увесь український народ. Ми зобов’язані використовувати цей досвід у своїй роботі. – зазначив Олег Гончарук. – Чекаю такої ж ефективної співпраці громадської ради та облдержадміністрації. Зі своєї сторони, жодним чином не буду втручатися в її роботу, готовий до конструктивного діалогу задля обміну думками та обговорення найважливіших питань. Будемо залучати широке коло спеціалістів та експертів з метою спільного досягнення конкретних результатів».

Окремо голова обласної державної адміністрації розповів про своє бачення контрольних функцій громадської ради.

«Усі гострі питання мають контролюватися громадськістю. Будь-яка діяльність й передусім та, яка бодай теоретично може містити корупційну складову, повинна бути абсолютно відкритою, щоби громада могла об’єктивно оцінювати ситуацію. Відкритість та співпраця з громадськістю є основними критеріями нашої роботи», – резюмував Олег Гончарук.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.