Кримінал

Франківець намагався нишком провезти через кордон товару на 120 тис грн

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
28 жовтня, близько 08:30, у пункт пропуску «Шегині – Медика»з Республіки Польща прибув мікроавтобус MERCEDES-BENZ SPRINTER під керуванням 33-річного жителя Івано-Франківська. Для проходження митного контролю франківець обрав смугу руху “зелений коридор”. Цим водій підтвердив, що не переміщує через кордон товарів, обовʼязкових до декларування та оподаткування.
Франківець намагався нишком провезти через кордон товару на 120 тис грн

Як повідомили у Львівській митниці, під час огляду автомобіля працівники митниці виявили понад 80 одиниць спортивного одягу та взуття, які перевозилися в багажному відділенні. Орієнтовна вартість товару складає 120 тис грн.

Читайте: У Франківську судили працівника ГУ НП, який продав коробку передач зі службового авто

Франківець намагався провезти через кордон товару на 120 тис грн
Напередодні в пункт пропуску «Краківець-Корчова» у напрямку «вʼїзд в Україну» прибув автобус сполученням «Черкаси-Познань», – також йдеться у повідомленні митниці. – Під час митного огляду за допомогою ренгено-телевізійної техніки системи Rapiscan у дорожній валізі було виявлено незадекларований за встановленою формою товар: 106 баночок інгредієнтів для лікування та профілактики стоматологічних захворювань.

Читайте: Управління СБУ Франківщини передало до суду матеріали на окупаційну сільську голову із Запоріжжя

Водій автобуса – 63-річний житель Вінницької області, в декларації про нього не вказав. За попередньою інформацією, вартість товарів становить 55 тис грн.

За обома фактами склали адмінпротоколи, відповідно до ч. 2 ст. 471 (Недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон громадянами) МКУ.

Читайте: Гумовий човен і одне весло на двох – прикордонники затримали чергових ухилянтів (ВІДЕО)

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.