Кримінал

У Франківську засудили чоловіка, який шантажував колишню порнографічними відео

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Тисменицький районний суд в Івано-Франківську виніс вирок чоловікові, який знімав порнографію зі знайомою, а потім шантажував її за допомогою відео.

Йому присудили штраф у 34 000 грн.

Як ідеться у вироку суду за 17 жовтня 2024 року, уродженець Тернопільської області, одружений, безробітний та з інвалідністю другої групи, розповсюдив відеопродукцію порнографічного характеру.

У період з травня до вересня 2023 року чоловік, під час інтимних зустрічей із іншою жінкою, без її відома фільмував на телефон їхні статеві акти. Коли жінка вирішила припинити спілкування з обвинуваченим, він, з метою помсти, надіслав ці відео невістці постраждалої. Також він погрожував розповсюдити відео іншим родичам та знайомим жінки.

У суді обвинувачений зізнався у скоєному злочині. Суд присудив йому штраф 34 000 грн із розстроченням виплати на строк п`ять місяців по 6800 грн. Також у нього конфіскували телефон, де зберігалися порнографічні відео.

Читайте: 6 тис доларів за «тимчасово непридатного». У Франківську судили чоловіка, який обіцяв знайомому вплинути на ВЛК

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.