Кримінал

У Франківську судили колишнього правоохоронця, який працює з окупантами

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

В Івано-Франківську до 15 років за ґратами засудили експравоохоронця, який служить окупанту.

За публічного обвинувачення прокурорів Івано-Франківської обласної прокуратури суд визнав колишнього майора міліції винним у державній зраді, участі у терористичній організації та незаконних збройних формуваннях (ч. 1 ст. 111, ч.1 ст. 258-3, ч. 2 ст. 260 КК України).

судили

Його засуджено до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прокурори в суді довели, що чоловік працював у підрозділі внутрішніх справ Луганщини, а у 2014 році добровільно пішов на співпрацю з російськими загарбниками. Він вступив на службу до незаконного збройного формування «мвс лнр» так званої терористичної організації «лнр», де в подальшому зайняв посаду заступника начальника відділу дільничних інспекторів поліції так званого «Лутугинського РВВС МВС ЛНР».

За сумлінну службу окупантам чоловік отримав житло.

Ексміліціонер допомагав окупаційній владі у проведенні обшуків та фільтраційних заходів із проукраїнськи налаштованим населенням на тимчасово окупованій території Луганської області.

Спеціальне досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі П’ятого слідчого відділу (з дислокацією у м. Івано-Франківську) ТУ ДБР, розташованого у місті Львові.

Читайте: Шахраї обдурили пенсіонера з Прикарпаття майже на 60 тис грн

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.