Кримінал

Прикарпатець пшикнув газом з балончика в обличчя представнику ТЦК

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
54-річному мешканцю Прикарпаття повідомили про підозру за фактом умисного заподіяння легких тілесних ушкоджень службовій особі, а саме працівнику міського РТЦК та СП, у зв’язку з його службовою діяльністю (ч. 2 ст. 350 КК України). Про це йдеться у повідомленні прокуратури.

Слідством установлено, що у вересні цього року в одному з населених пунктів Івано-Франківщини працівники РТЦК та СП здійснювали оповіщення військовозобов’язаних громадян про мобілізаційні заходи під час воєнного стану та підійшли до чотирьох чоловіків, які будували будинок на неогородженій ділянці, – пишуть у прокуратурі. – Коли військовослужбовці попросили надати для перевірки військово-облікові документи, один із чоловіків розпилив балончик зі сльозоточивим газом в обличчя військовослужбовцю, чим спричинив опіки очей.

Санкція статті передбачає покарання у виді обмеження на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі відділення поліції № 2 (смт. Богородчани) Івано-Франківського РУП ГУНП в Івано-Франківській області

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте: 6 тис доларів за «тимчасово непридатного». У Франківську судили чоловіка, який обіцяв знайомому вплинути на ВЛК

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.