Війна

Вночі рф атакувала Україну 56 дронами, є 5 влучань по об’єктах

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У ніч на 17 жовтня 2024 року ворог задав удару по Україні керованою авіаційною ракетою Х-59 із повітряного простору Курської області. Крім того – 56 ударними БпЛА та безпілотниками невстановленого типу (райони пусків: Курськ, Орел, Приморсько-Ахтарськ – рф.). До відбиття нападу залучались авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи. Про це повідомляють Повітряні сили у Телеграм.

Вночі рф атакувала Україну 56 дронами, є 5 влучань по об'єктах

В результаті протиповітряного бою збито 22 ворожі БпЛА в Сумській, Київській, Полтавській, Чернігівській, Житомирській, Миколаївській, Черкаській, Одеській та Тернопільській областях, – йдеться у повідомленні. – Два безпілотники вийшли з повітряного простору в напрямку Білорусі, 27 ударних БПЛА та безпілотників невстановленого типу локаційно втрачено внаслідок активної протидії РЕБ Сил оборони.

Натомість зафіксовані 5 влучань ударних дронів по об’єктах інфраструктури у прифронтових областях.

При виявленні підозрілих предметів, схожих на безпілотники, не вчиняйте жодних дій самостійно! – додають у Повітряних силах. – Терміново повідомляйте про небезпечну знахідку поліцію, ДСНС чи місцеву військову адміністрацію.

Читайте: ЗСУ знищили ще 1420 окупантів і 17 танків

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.