Без категорії

У Франківську затримали крадія-гастролера з Кіровоградщини

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Оперативники карного розшуку поліції Івано-Франківська викрили неодноразово судимого уродженця Кіровоградщини, який протягом жовтня викрадав гроші, комп’ютерну техніку та інше майно з офісних приміщень.

Про це повідомляє поліція області.

Під час досудового розслідування співробітники поліції з’ясували, що гастролер на початку жовтня приїхав на Прикарпаття. Надалі, вечорами за допомогою підготовленого інструменту, зловмисник віджимав металопластикові двері та проникав до приміщень. Звідти він викрадав комп’ютерну техніку, мобільні телефони, гроші, банківські картки та інші речі.

Правоохоронці довели причетність зловмисника до скоєння декількох крадіжок в обласному центрі.

Оперативники затримали гастролера в одному із хостелів обласного центру, де вилучили частину викраденого ним майна, а іншу частину фігурант встиг продати.

Йдеться про 29-річного уродженця Кіровоградської області.

Крадій у минулому притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів. У травні цього року затриманий звільнився з місць позбавлення волі. Однак продовжив свої злочинні дії на території Прикарпаття.

Слідчі територіального підрозділу поліції під процесуальним керівництвом окружної прокуратури міста Івано-Франківська повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, тобто таємного викрадення чужого майна вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану.

За клопотанням правоохоронців підозрюваному судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, з правом внесення застави.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Працівники поліції перевіряють зловмисника щодо причетності до скоєння інших аналогічних злочинів.

Читайте: Двох мешканців Франківщини затримали поблизу кордону

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.