Авто

У Тлумацькій громаді в ДТП постраждав 12-річний пішохід

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

ДТП сталася у понеділок, 7 жовтня, близько 12 години в селі Нижнів, що у Тлумацькій територіальній громаді.

31-річна вінничанка не врахувала дорожню обстановку та допустила наїзд на 12-річного хлопчика-пішохода. Дитина переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу, повідомляє поліція Івано-Франківщини.

Дитину забрали до дитячої клінічної лікарні. Водійка твереза.

За фактом автопригоди слідчі територіального підрозділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліцейські нагадують водіям – будьте уважними та обережними, наближаючись до пішохідних переходів, не перевищуйте швидкості та правильно оцінюйте ситуацію на дорозі.

Закликаємо батьків: нагадайте дітям Правила дорожнього руху. Переходити проїжджу частину дороги необхідно лише пішохідним переходом, перебігати дорогу заборонено. Діти до шести років повинні переходити дорогу лише у супроводі дорослих. Крім того, використовуйте світлоповертаючі елементи на одязі дитини – це зробить її помітною на дорозі у темну пору доби. Тільки так ми збережемо життя та здоров’я дітей, – йдеться у повідомленні.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.