Соціум

У неділю центр міста перекриють для Франківського півмарафону – комунальний транспорт змінить рух

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У зв’язку з проведенням Frankivsk Half Marathon 2024 у неділю, 6 жовтня, перекриють частину міста з 07:00 до 15:00.  Тож буде частково змінена схема руху комунального транспорту, пише Репортер з посиланням на КП Електроавтотранс.

перекриють, новини Івано-Франківська, півмарафон    КП Електроавтотранс повідомило, як їхатиме комунальний транспорт, коли перекриють центр:

Тролейбусні маршрути №5 з Пасічної та №8 від АС-4 курсуватимуть тільки до Пн.Бульвару без дотримання графіків.

Маршрути №6 та №7 курсуватимуть в обох напрямках по вул. С. Бандери.

Автобусний маршрут №23 курсуватиме з с.Микитинців : Незалежності – Лепкого – Мулика (Гаркуші) – Василіянок – Галицька – і далі за маршрутом. У зворотному напрямку без змін . .

Автобусний маршрут  № 27 буде без змін.

Автобусний маршрут №29 курсуватиме від АС-3 : Коновальця, Сахарова, С. Бандери, Лепкого, Мулика (Гаркуші), Василіянок і далі за маршрутом. У зворотному напрямку: ОКЛ, Галицька, Пулюя, Довга, Кармелюка, Набережна, АС3.

Автобусний маршрут №40 курсуватиме з “Каскаду”: Вокзал – Лепкого – С.Бандери – Сахарова – Чорновола і далі по маршруту. Зворотно: АС-3 – Чорновола – Сахарова – С.Бандери – Лепкого – Мулика (Гаркуші)- Вовчинецька (Крок) і далі за маршрутом.

Автобусний маршрут №41 курсуватиме з “Каскаду”: Вокзал – Лепкого – С.Бандери – Сахарова – Коновальця. Зворотно з вул. Коновальця – Сахарова – Бандери – Лепкого – Вокзал і далі за маршрутом.

Автобусні маршрути № 45 та №49 курсуватимуть в бік Набережної : Незалежності – Лепкого – Мулика (Гаркуші) – Василіянок – Північний бульвар (“Плаза”)- Південний бульвар – Бельведерська і далі за маршрутом. У зворотному напрямку без змін.

Читайте також: Frankivsk Half Marathon запрошує студентів на благодійний пробіг імені Караванця

Автобусний маршрут № 46 буде без змін.

Автобусний маршрут №50 з с. Підпечари : Незалежності – Лепкого – Мулика (Гаркуші) – Василіянок – Галицька – Дністровська і далі за маршрутом.

Автобусні маршрути № 51 та №52 буде без змін.

Автобусні маршрути № 53 та №54 курсуватимуть з Хоткевича : Вокзал – Лепкого – С.Бандери – Сахарова  – Чорновола і далі за маршрутом.

У зворотному напрямку – від АС-3, Дорошенко, Довженка, Чорновола, Сахарова, С.Бандери, Лепкого, Вокзал і далі за маршрутом.

Автобусний маршрут №55 курсуватиме з АС-2 : Вокзал – Лепкого – С.Бандери – Петлюри – Довженка – Дорошенка – Мазепи – АС-3. У зворотному напрямку: Довженка – Чорновола – Сахарова – С.Бандери – Мулика – Василіянок – Галицька і далі за маршрутом.

Автобусні маршрути №47,58,59,61 курсуватимуть з Коновальця – Сахарова Кінцева СК “Колос”.

Автобусний маршрут № 60 буде без змін.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.