Авто

На Хоткевича BMW в‘їхало в кіоск – водій втік, на Коновальця зупинили п‘яного скутериста без документів

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Патрульні Івано-Франківська отримали виклик про ДТП на вулиці Хоткевича, де водій наїхав на продуктовий кіоск і втік. Водія знайшли. А на вулиці Коновальця патрульні зупинили скутериста, який мав ознаки спʼяніння та кермував без документів, пише Репортер.

У четвер, 3 жовтня, на вулиці Коновальця за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили скутер Honda. Спілкуючись з водієм, інспектори помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти освідування водій відмовився.
Під час перевірки документів 28-річного водія, патрульні встановили, що водій немає посвідчення водія відповідної категорії. Поліцейські склали на нього адмінматеріали за ст.126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів), ч.1 ст.130 (Відмова від проходження огляду на стан сп’яніння) КУпАП.
Також патрульні повідомляють, що днями отримали виклик про ДТП на вулиці Хоткевича. Заявник повідомив, що невідомий на BMW наїхав на продуктовий кіоск і суттєво його пошкодив, після чого втік.
Відділ розшуку встановив особу водія. 28-річний чоловік визнав свою причетність до ДТП. Він пояснив що не справився з керуванням. На водія склали три адмінматеріали: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП.
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.