Кримінал

На Прикарпатті на будівництві школи підрядник привласнив 1,7 млн грн

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

В Івано-Франківську повідомили про підозру інженеру технагляду. Слідство вважає, що через його недбалість підрядник привласнив 1,7 млн грн під час будівництва школи.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Окружної прокуратури міста Івано-Франківська викрито та повідомлено про підозру інженеру технічного нагляду за фактом службової недбалості, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст.367 КК України), – йдеться у повідомленні прокуратури.

На Прикарпатті під час будівництва школи підрядник привласнив 1,7 млн грн

Читайте: На Франківщині судитимуть бухгалтерку, яка підробляла документи для бронювання військовозобов’язаних

Слідство встановило, що колишній начальник відділу Управління капітального будівництва в Івано-Франківській області допустив розтрату бюджетних коштів під час здійснення нагляду за будівництвом школи в Тисменицькому районі.

Він не перевірив обсяги та обсяги виконаних робіт і підписав акти з неправдивими відомостями щодо переліку робіт та використання будматеріалів. Ці документи стали підставою для перерахування підряднику бюджетних грошей.

Експерти встановили, що вартість робіт, які фактично не були виконані, але були включені до звітних документів, склала близько 1,7 млн грн, – додають у прокуратурі.

Досудове розслідування – Івано-Франківське РУП ГУНП в Івано-Франківській області.

Читайте: На Прикарпатті інженер технагляду на 120 тис грн завищив вартість будівництва амбулаторії

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.