Війна

Відстань – 600 км. Арсенал у Волгоградській області атакували 120 українських дронів

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У ніч на 29 вересня Сили безпеки та оборони України атакували арсенал зберігання ракет у Волгоградській області 120 ударними дронами-камікадзе. Про це повідомляє NV.ua.

Читайте: Спорт допомагає жити. Андрій Бойчук з Прикарпаття після ампутації готується до «Ігор Нескорених»

Джерело агентства Інтерфакс Україна повідомило, що в ніч на 29 вересня внаслідок спільної операції ГУР, ССО, СБУ, СЗР і ЗСУ вражено арсенал зберігання ракет, боєприпасів і вибухових матеріалів 1 розряду в селищі Котлубань Волгоградської області рф, – йдеться у повідомленні. – За його словами, арсенал атакували приблизно о 02:30 29 вересня за допомогою 120 ударних дронів-камікадзе різних типів українського виробництва, відстань до цілі становила понад 600 км.

Також агенство з посиланням на джерела повідомляє, що ураження арсеналу боєприпасів і ракетного озброєння призведе до нестачі боєприпасів для забезпечення підрозділів окупаційної армії рф.

Раніше російські пабліки повідомили, що в ніч із 28 на 29 вересня низку військових об’єктів у країні-агресорі рф було масовано атаковано безпілотниками.

Вибухи, зокрема, прогриміли в селищі Котлубань (Волгоградська область), а потім там почалися сильна пожежа і детонація. ЗМІ повідомляли, що було атаковано великий склад із боєкомплектом.

Керівник Центру протидії дезінформації при РНБО України Андрій Коваленко повідомив, що в Котлубані Волгоградської області атаковано арсенал боєприпасів Головного управління ракетно-артилерійського озброєння міністерства оборони рф. Там зберігалася частина іранської балістики, а також пускові установки до ракет.

За даними проєкту Astra, вибухи також прогриміли в місті Єйськ (Краснодарський край) неподалік від місця, де розташовано аеродром, з якого росіяни запускають дрони-камікадзе Shahed по Україні.

У міноборони рф написали, що нібито 125 українських БПЛА літакового типу було «знищено і перехоплено» в ніч на 29 вересня, 67 із них — у Волгоградській області.

Читайте: «Тепло крилатої душі». Як працює оздоровчий центр, який створила мати загиблого пілота – Наталія Тарабалка

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.