Гроші

Ветеран з Франківська відкрив прокат електромобілів (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Ветеран з Франківська з нуля започаткував власну справу. Повернувшись з фронту, розповідає Михайло Адамович, сидіти склавши руки не зміг, тому вирішив створити сервіс з оренди електромобілів.

Розповідає, коли з хлопцями на війні спілкувалися, як хто провів відпустку вдома, то більшість замість того, аби ті 10 днів тратити на якусь поїздку й комфорт, вони спершу ремонтували свої авто, йдеться у сюжеті Канал 402.

Ветеран з Франківська відкрив прокат електромобілів

Плюс побратими, які були з Харківщини, Полтавщини, Кіровоградщини не були в Карпатах, і чомусь в них склалось таке враження, що тут дуже дорого. Тому і виникла така ідея створити сервіс з оренди електромобілів у Івано-Франківську, – говорить Михайло Адамович .

Читайте також: «Азов» чекає вмотивованих. Франківець Андрій Кореневич – про 10 років у полку, полон і рекрутинг

Зараз чоловік працює вчителем інформатики та фізики. Маючи лише заробітну плату педагога, вирішив для відкриття справи скористатися програмами фінансування для ветеранів. З коштами допоміг Український ветеранський фонд. А консультацію та юридичну допомогу отримав у комунальному закладі для військовослужбовців та ветеранів «Дім воїна». На грантові кошти ветеран купив перший автомобіль.

Окрім державних програм для тих, хто хоче відкрити власну справу або ж уже має бізнес, різноманітні гранти пропонує також місто. Івано-Франківськ має програму сприяння розвитку малого і середнього підприємництва, якою можуть скористатися мешканці громади різних категорій.

Як замовити машину, ціни та інша корисна інформація тут: https://my-ecar.com.ua/

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.