Без категорії

Леся Павлюк змагається за звання найкращого вчителя 2024 року (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У дитинстві, готуючи молодшу сестру до школи, Леся Павлюк мріяла пов’язати своє майбутнє з викладанням. Нині за її плечима – 12 років педагогічного стажу, досвід роботи в інклюзивному класі та десятки учнів, які вчилися пізнавати світ разом з першою вчителькою.

Всі ці роки Леся Павлюк активно займалася вивченням нових методик та проваджувала їх у навчальний процес, йдеться у сюжеті канал 402.

Використовуючи різноманітні вправи та ігри, дітки краще сприймають матеріал та отримують неабиякий стимул до його вивчення, що забезпечує учням хороші результати.

Педагогиня каже, у робочій сфері переломним став 2019 рік, тоді її анонімно номінували на конкурс вчитель року, та наважилась заповнити анкету Леся тільки через рік. Вона двічі входила у Топ- 50 півфіналістів конкурсу.

У прагненні до вдосконалення освіти, вчителька початкових класів нещодавно потрапила у ТОП-10 найкращих вчителів України за версією премії Global Teacher Prize Ukraine. Це унікальна можливість бути у середовищі однодумців, каже Леся Іванівна, а також конкурс акцентує на важливості вчительської професії.

Голосування триватиме до 1 жовтня на платформі «ДІЯ освіта» в номінації «Вибір Українців». Усе що необхідно це авторизуватись на платформі та віддати свій голос за франківську педагогиню Лесю Павлюк.

Церемонія нагородження відбудеться 5 жовтня у Всесвітній день вчителя. Тоді стане відоме ім’я найкращого педагога 2024 року за версією премії.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.