Гроші

Все, що потрібно знати про споживчий кредит

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Якщо потрібно оновити техніку, відремонтувати автомобіль або житло, відправитись в подорож чи пройти курс лікування, можна не відкладати це, а скористатись послугами кредитування в банку. В Ідея Банк є безліч продуктів, тому можна знайти рішення конкретно для вашої проблеми. Найбільш розповсюджений варіант — споживчий кредит онлайн. Пропонуємо розібратись, що це таке та в чому особливості цього виду кредитування.

Все, що потрібно знати про споживчий кредит

Споживчий кредит — що це?

Фінансова послуга, яка передбачає надання позичальнику коштів на певний термін із зобов’язанням повернення їх разом із відсотками. Споживчі кредити, як правило, надаються для фінансування поточних потреб і не вимагають надання застави чи звітності про використання грошей.

Головні переваги послуги:

  1. Доступність — не вимагають застави, їх може взяти будь-який громадянин у віці від 21 року, цільове призначення ніяк не впливає на рішення про надання коштів позичальнику.
  2. Гнучкість використання — отримані кошти можна витратити на будь-які потреби про що ми поговоримо пізніше.
  3. Швидкість оформлення — щоб отримати кредит онлайн, достатньо залишити заявку на сайті фінансової установи, дочекатись попереднього рішення та перерахування коштів. Зазвичай на це потрібно кілька хвилин. Наприклад, Ідея Банк надає відповідь протягом 60 секунд. Отримайте кошти на карту одразу після підписання угоди, а якщо потрібна готівка, можна замовити доставку кур’єром чи завітати до відділення в зручний час.
  4. Фіксовані умови — відсоткова ставка, суми та строки погашення позики зазначені в договорі та не підлягають змінам. Таким чином жодних додаткових платежів не може бути нараховано після його підписання. Звісно, якщо позичальник своєчасно вносить щомісячний платіж, в іншому випадку до суми заборгованості буде додано пеню.

Для яких потреб можна взяти споживчий кредит?

Споживчий кредит може бути корисним у різних ситуаціях, коли необхідні додаткові кошти для покриття особистих або сімейних потреб. Зокрема:

  1. Придбання речей та оплата послуг — часто позику беруть, щоб купити дорогі товари: побутову або комп’ютерну техніку, прикраси, меблі тощо. Також цими коштами можна оплатити освітні послуги, курси тощо.
  2. Ремонт — якщо необхідно терміново виконати ремонтні роботи, кредит є хорошим джерелом їхнього фінансування. Він дозволяє оперативно отримати гроші для придбання будівельних матеріалів, оплати послуг будівельників або дизайнерів.
  3. Невідкладні медичні витрати — якщо виникла необхідність в дорогому лікуванні чи оплаті хірургічного втручання, позика в банку стане рятівним жилетом, що витягне вас зі скрутного становища.

Життєві обставини можуть вимагати негайних фінансових рішень. В таких ситуаціях важливо ретельно зважити все, ознайомитись з умовами кредитування в різних установах та зробити правильний вибір.

На правах реклами

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.