Кримінал

Викрали й вивезли в ліс. На Прикарпатті двоє чоловіків “вибивали” з іншого 70 тис грн

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

За даними слідства, 27-річний чоловік неофіційно працював на пункті приймання металобрухту, який належав одному з нападників. Торік у жовтні в нього почали вимагати повернути неіснуючий борг – понад 70 тис грн, начебто за нестачу металолому.

Читайте: На Прикарпатті нападник відібрав у перехожої мобільний, йому загрожує до 10 років

Викрали й вивезли в ліс. На Прикарпатті двоє чоловіків "вибивали" з іншого 70 тис грн

Згодом фігуранти викрали чоловіка, силоміць зачинили його в багажнику власного автомобіля та вивезли в ліс. Там завдавали численні удари прикладом мисливської рушниці по тілу та голові потерпілого, примусили стати його на коліна та здійснили декілька пострілів біля нього, – пишуть у поліції.

В результаті чоловік сплатив фігурантам 70 тис грн. Частину віддав готівкою, а частину перевів на банківський рахунок.

Як повідомляють у поліції, один із фігурантів регулярно погрожував чоловіку фізичною розправою та залякував, щоб той не звертався до поліції чи в лікарню.

Невдовзі зловмисники знову почали вимагати кошти в чоловіка. Однак на цей раз потерпілий написав заяву до поліції, – йдеться у повідомленні. – Правоохоронці оперативно відреагували на звернення. Встановили особи фігурантів. Йдеться про мешканців Івано-Франківська, 1988 та 1983 р.н. обоє раніше не судимі.

За місцями проживання фігурантів провели обшуки. Вилучили мисливську рушницю, травматичний пістолет та мобільні телефони.

Слідчі оголосили фігурантам підозри за ч. 4 ст. 189 (Вимагання) та ч. 2. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України, – додають у поліції. – Суд обрав підозрюваним запобіжні заходи – тримання під вартою та домашній арешт. Процесуальне керівництво у справі здійснює Івано-Франківська обласна прокуратура.

Читайте: Спред замість масла. На Прикарпатті підрядник наживався на харчах для військових

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.