Кримінал

На Прикарпатті нападник відібрав у перехожої мобільний, йому загрожує до 10 років

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Чоловік пограбував жінку в Ямницькій громаді. Затримали його за лічені години, мобільний телефон вилучили. Про це повідомляє поліція області.
16 вересня, близько 17 години, до тисменицьких поліцейських надійшло повідомлення від мешканця Ямницької громади. Чоловік розповів, що невідомий посеред вулиці пограбував його дружину, – йдеться у повідомленні.
На Прикарпатті нападник відібрав у перехожої мобільний, йому загрожує до 10 років
В ході проведення першочергових слідчо-розшукових дій правоохоронці через декілька годин затримали нападника у лісовому масиві поблизу населеного пункту Павлівка, – також пишуть у поліції. – Ним виявився 37-річний франківець, раніше судимий за скоєння розбійного нападу. Під час затримання у нього вилучено викрадений телефон.
Встановили, що, коли жінка поверталась додому, цей чоловік підбіг до неї, штовхнув на землю й вирвав із рук мобільний телефон. А далі просто втік.

Наразі слідчими територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Івано-Франківської окружної прокуратури вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру за ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере фігуранту запобіжний захід, – йдеться у повідомленні поліції.

Стаття передбачає максимальне покарання на строк від семи до десяти років ув’язнення.

Поліцейські вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем передбачені максимальні покарання.

Читайте: Мешканець Надвірнянщини, який до смерті побив матір, проведе 8 років за ґратами

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.