Політика

Не сприймаю політики. Марцінків наполягає на реабілітаційному центрі біля озера, але готовий до компромісу

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків переконаний, що реабілітаційний центр має бути. Він стверджує, що це ініціатива самих військових і ЦМКЛ. Водночас, каже, готовий до компромісу, але переконаний, що боротьба активістів із забудовою ділянки біля озера – це лише політика. Про це він сказав під час ефіру на радіо “Західний полюс”.

Марцінків і ребцентр

Бажання реабілітаційного центру – було звернення трьох громадських організацій військових. Це бійці різних підрозділів, які хочуть мати реабілітаційний центр недалеко від міської лікарні, біля міського озера. Вони активно беруть участь в обговореннях, проводили свої заходи. Активісти – свої заходи. Я думаю, що треба шукати компроміс, щоб реабілітаційний центр був, – говорить Руслан Марцінків.

Марцінків переконаний, що реабілітаційний центр має бути. Мовляв, це ініціатива самих військових і ЦМКЛ.

Місто готове до компромісу. Місто сприяє прагненню військових мати реабілітаційний центр. Ми поважаємо думку всіх. Не сприймаю політики, яка вже навколо цього відбувається, тому що повилазили вже кандидати в депутати, міські голови. Бачу це все. Прикро, що питання реабілітаційного центру використовують в таких політичних амбіціях. Але я готовий до спілкування, – каже Руслан Марцінків.

До теми: Активісти проведуть толоку та вимагають позачергову сесію для заборони будівництва біля міського озера

Міський голова отримав звернення від обох груп активістів та обидві петиції зібрали необхідну кількість голосів для розгляду. Тож Марцінків каже, що готовий шукати шляхи для реалізації реабілітаційного центру. А військові готові контролювати цей процес від початку й до кінця.

Нагадаємо, 2 серпня міськрада проголосувала за будівництво реабілітаційного центру біля озера. Наступним має бути інвестиційний конкурс для будівництва на площі 1,1366 га.

Активісти ж передбачають, що інвестиційний конкурс на будівництво реабілітаційного центру розпочне будівельні роботи на всій території зеленої зони. Тому збираються щонеділі, аби відстояти останню зелену зону біля міського озера.

Активісти прагнуть відстояти від забудови зелену зону. Ветеран Сергій Янчук ініціював створення на цьому місці парку ветеранів. А під час зустрічі 18 серпня разом вирішили ініціювати скликання позачергової сесії міськради та провести у суботу, 31 серпня, толоку на місці майбутнього скверу. Початок о 8:00.

Натомість днями  зо три десятки військових зібралися на акцію з закликом збудувати реабілітаційний центр в рекреаційній зоні поруч з міським озером. Ініціатори акції спершу заявили, що готові до діалогу. Втім, людей, які виступали за збереження зеленої зони, слухати не побажали – їх перекрикували та звинувачували в “проплаченості” і “політичних амбіціях”,

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.