Кримінал

У Надвірній підпалили військовий автомобіль для бійців на Покровському напрямку

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Вночі 27 серпня у Надвірній згорів автомобіль, відремонтований волонтерами для бойових завдань на сході України. Правоохоронці відкрили кримінальну справу і встановлюють осіб, причетних до цієї події.

Про підпал автівки повідомив військовослужбовець Іван Дзебчук. За його словами, авто було готове до відправки на Покровський напрямок, пише Захід нет.

У Надвірній підпалили військовий автомобіль для бійців на Покровському напрямку

Вночі здійснено підпал військового автомобіля, який мав прямувати сюди до мене і відповідно виконувати службово бойові завдання. Автомобіль відновленню та ремонту не підлягає. Друзі важко, але назбирали на це авто, укомплектували, відремонтували і воно було готове до виїзду в зону бойових дій, – написав у Facebook Іван Дзебчук.

У поліції Івано-Франківської області розповіли, що встановлюють осіб причетних до цієї події. Правоохоронці відкрили справу за ч.1 ст.114-1 Кримінального кодексу України – перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років ув’язнення.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.