Соціум

У Крилосі Блаженніший Святослав зустрівся із родинами загиблих та освятив шість автівок для ЗСУ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У неділю, 4 серпня, на завершення XII Всеукраїнської Патріаршої прощі до Галицької чудотворної ікони Матері Божої, Глава УГКЦ Блаженніший Святослав Шевчук спільно із 16 єпископами УГКЦ зустрівся із родинами полеглих та зниклих безвісти Героїв України, а також освятив шість автівок для ЗСУ.

Звертаючись до батьків, дружин та дітей Героїв України, Патріарх висловив щиру подяку від імені всього українського народу й запевнив у постійній молитовній опіці духовенства Української Греко-Католицької Церкви, повідомляє Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Опісля цього Предстоятель уділив всім присутнім архієрейське благословення.

Відтак відбулося освячення транспортних засобів для потреб ЗСУ та цивільної інфраструктури, яке Глава УГКЦ здійснив у співслужінні чисельно зібраних архієреїв.

Святослав Шевчук подякував за постійну підтримку українського народу й військових ЗСУ оперативній рятувальній службі м. Риму (Італія) «ROE-RAGGRUPPAMENTO OPERATIVO EMERGENZE COLONNA MOBILE NAZIONALE PROTEZIONE CIVILE», громадській організації «UCRAINI IRPINI A.P.S.» м. Авелліно (Італія), священнику та вірним громади святого священномученика Йосафата УГКЦ з м. Мілан (Італія), гуманітарному антикризовому координаційному центру Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ та благодійному фонду «Мізерікордія» Івано-Франківського Архієпархіального управління, громаді УГКЦ міст Сетубал і Монтіжу (Португалія) та галицьким волонтерам.

Опісля освячення Патріарх поблагословив військових та подякував за те нелегке служіння, яке вони звершують, боронячи українську державу від російської агресії.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.