Авто

У Польщі мікроавтобус з українцями врізався у вантажівку, є постраждалі

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У вівторок, 30 липня, біля Познані у ДТП потрапив мікроавтобус Fiat Ducato, в якому їхали українці. Водій загинув, також повідомляють про травмованих пасажирів.

Про це в коментарі 24 Каналу повідомили в МЗС України. За даними польських медіа, причиною аварії стала необережність водія.

У Польщі мікроавтобус з українцями врізався у вантажівку, є постраждалі

Як розповіли в МЗС, ввечері 30 липня на автомагістралі А2, поблизу Познані, сталося ДТП за участі мікроавтобуса Fiat Ducato на українській реєстрації.

За наявною інформацією, траспортний засіб з українцями врізався в задню частину вантажівки на ділянці автомагістралі, де тривають роботи з будівництва смуги.

У Польщі мікроавтобус з українцями врізався у вантажівку

В мікроавтобусі перебувало 7 громадян України. Водій мікроавтобуса загинув на місці, 6 пасажирів було госпіталізовано з ушкодженнями різної тяжкості. Стан постраждалих оцінюється як стабільний, – вказали у пресслужбі.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження. Справа перебуває на контролі Генерального консульства України у Вроцлаві.

На місці працювало багато служб. Деякі постраждалі були затиснуті в розчавленому автомобілі, і щоб їх вивільнити, знадобилася допомога пожежників. Було залучено багато карет швидкої допомоги та приземлився рятувальний гелікоптер, – пише польське видання Fakt.

Читайте: У Польщі розбився мікроавтобус з українцями

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.