Війна

На війні загинули прикарпатці Аркадій Шолков і Микола Кулак

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Івано-Франківщина знову має болючі втрати. На війні за волю України загинули Аркадій Шолков з Делятинської громади й Микола Кулак з Підбережжя.

На війні загинули прикарпатці

За інформацією на сторінці громади, Шолков Аркадій Петрович народився 24 липня 1981 року в Луганській області. Жив у рідних, в селі Заріччя Делятинської громади.

Воював з окупантами з 2014 року. Був командиром відділення контрдиверсійної боротьби у 113 бригаді територіальної оборони ЗСУ. Аркадій Шолков помер від отриманих у бою травм 18 липня 2024 року.

Тіло загиблого воїна зустріли у Делятині в середу, 24 липня. Прощання відбулося у Народному домі. Місцеві священники відслужили заупокійну панахиду. Похорон розпочнеться у четвер, 25 липня, з 10.00 – теж у Народному домі Делятина.

Щирі співчуття рідним і близьким Аркадія. Вічна і світла пам’ять, – додають у громаді.

На війні загинули прикарпатці Аркадій Шолков і Микола Кулак

Про загибель Миколи Кулака повідомив голова Долинської громади Іван Дирів.

За його інформацією, мешканець села Підбережжя  Кулак Микола Ярославовмч народився 4 квітня 1981 року. Воював солдатом, стрільцем. Загинув 21 липня під час виконання бойового завдання поблизу Новоселівки Першої Очеретинської селищної громади Покровського району Донецької області.

Він загинув за наше мирне майбутнє, за рідну землю, за те, щоб Україна отримала шанс на існування у своїх кордонах, зі своєю мовою та історією, – пише Іван Дирів. – Зустріч Героя відбудеться 25 липня о 9:30. Чин похорону – у п’ятницю, 26 липня, 11:00. Прохання гідно зустріти та провести нашого Героя в останню путь, адже зараз це єдине, чим ми можемо йому віддячити!

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.