Спорт

Прикарпатець Руслан Цимбалюк переміг на чемпіонаті України з пара стрільби з лука

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У Ковелі (Волинь) з 18 по 21 липня тривав чемпіонат України з пара стрільби з лука. У змаганнях взяли участь понад 30 спортсменів із 10 регіонів України: Волинської, Житомирської, Івано-Франківської, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Харківської, Черкаської областей та міста Києва. Про це повідомили в Центрі фізичної культури і спорту «Інваспорт» (Волинь).

Прикарпатець Руслан Цимбалюк переміг на чемпіонаті України з пара стрільби з лука

Учасники змагалися у стрільбі з блочного луку на дистанції 50 метрів та у класичному – на дистанціях 30 та 70 метрів.

Прикарпаття на змаганнях представляли два учасники. Коломиянин Руслан Цимбалюк переміг у чемпіонаті на дистанції 70 м. А для Олександра Зірки цей турнір був дебютом. При цьому Олександр увійшов у дев’ятку найкращих і виконав перший розряд.

Руслан Цимбалюк переміг на чемпіонаті України з пара стрільби з лука

Олександр гідно боровся за вихід у вісімку зі спортсменом із Києва, 4:6, – дуже гідний результат, – написала тренерка франківців, олімпійська призерка Катерина Дубровіна. – Взагалі боротьба за медалі була запеклою, відчувалася сила духу цих неймовірних людей. Дякую всім, що прийняли мене у свою компанію, поруч із вами я відпочила душею!

Читайте: Святий четвер для лучників. Як у Франківську поранених реабілітовують стрільбою

Серед учасників нинішнього чемпіонату України з пара стрільби з лука – четверо спортсменів, які представлятимуть Україну на Паралімпійських іграх-2024, що пройдуть з 28 серпня до 8 вересня у Парижі. Це Руслан Цимбалюк (Івано-Франківська область), Василь Наумчук (Рівненщина), Анна-Вікторія Шевченко (Київ) і Сергій Атаманенко (Львівська область).

Читайте: Якщо хтось робить – і я зможу. Андрій Якубенко втратив на війні руку, але здатен віджатися 40 разів

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.