Авто

У Коломийському районі бус в’їхав у мотоцикл – постраждала дитина

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Про ДТП у Коломийському районі повідомили в обласної поліції. Водійка не розминулась на дорозі з мотоциклістом. У результаті постраждала дитина – 8-річний пасажир мотоцикла. За фактом розпочали кримінальне провадження.

Читайте: В ДТП на Калущині загинув пасажир – водій був напідпитку

У Коломийському районі бус в'їхав у мотоцикл - постраждала дитина

17 липня на лінію «102» надійшло повідомлення про ДТП в Остапківцях Коломийського району.

Правоохоронці встановили, що 18-річна мешканка Городенківської територіальної громади, не маючи водійського посвідчення, кермувала автомобілем NISSAN PRIMASTAR, – повідомляє поліція. – Рухаючись прямою ділянкою дороги, водійка виїхала на смугу зустрічного руху і допустила зіткнення з мотоциклом FORTE без реєстраційного номерного знаку, яким керував 45-річний житель с. Остапківці.

У Коломийському районі бус в'їхав у мотоцикл - постраждала дитина

В результаті ДТП постраждала дитина – 8-річного пасажира мотоцикла доправили до Коломийської ЦРЛ з тілесними ушкодженнями.

Читайте: Автобус з паломниками до Зарваниці злетів з дороги і перекинувся

Обох водіїв перевірили на стан сп’яніння. Водійка була твереза, а от у мотоцикліста експертиза показала 2,99 проміле. Окрім цього, поліцейські з’ясували, що чоловік був позбавлений права керувати транспортними засобами на рік.

Слідчі Коломийського райвідділу розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Також на мотоцикліста склали два протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 1 ст. 130 та ч. 2 ст. 126 КУпАП.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.