Авто

На Прикарпатті поліція зупинила 18-річного п’яного водія

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Інцидент трапився днями в Яремчанській міській територіальній громаді. Як повідомляє поліція, “водій автомобіля ВАЗ 2106 перетнув суцільну лінію дорожньої розмітки та наражав на небезпеку інших учасників дорожнього руху”. На вимогу працівників поліції він не зупинився.

Читайте: В ДТП на Калущині загинув пасажир – водій був напідпитку

На Прикарпатті поліція виявила 18-річного п'яного водія

Екіпажу сектору реагування патрульної поліції знадобилося 5 хвилин, щоб наздогнати правопорушника, – йдеться у повідомленні. – Поліцейські встановили, що керманич – 18 річний мешканець села Пнів. В салоні також перебували пасажири. Свої зухвалі та протиправні дії вони фіксували на відео.

Чоловік їхав без водійського посвідчення. Поліція перевірила його на стан сп’яніння. Виявили 2,03 проміле алкоголю в крові.

На водія склали адміністративні матеріали за ч.2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів) та ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП, – додають у поліції.

Поліція Прикарпаття вкотре наголошує водіям, що сідати за кермо напідпитку не можна. Це може призвести до трагічних наслідків.

Читайте: Автобус з паломниками до Зарваниці злетів з дороги і перекинувся

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.