Відео

Охматдит: рятувальники поспішають дістатись підвалу, де ховалися діти й медики

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Рятувальники, поліція та волонтери поспішають дістатись до підвалу обрушеного внаслідок прильоту російської ракети корпусу лікарні “Охматдит”. Там під час тривоги укривалися діти й медики. Про це повідомив очільник МВС Ігор Клименко в ефірі національного телемарафону, пише УП.

Охматдит: рятувальники поспішають дістатись підвалу, де ховалися діти й медики

За словами міністра до розбору завалів долучені приблизно 500 поліцейських і цивільні добровольці. Люди працюють, змінюючи один одного, оскільки час іде на хвилини, а сили людей покидають.

Клименко наголосив, що наразі важливо знайти тих, хто може перебувати під завалами, та дістатися до підвалу дитячого корпусу, адже там укривалися діти й медперсонал.

Необхідно нам достатньо швидко розібрати завали, – каже Ігор Клименко. – Сили правопорядку, більше 500 осіб працюють у змінному режимі. Сили покидають одних волонтерів, заходять інші – поліцейські, рятувальники. В цю роботу включені всі… У нас десь 1 година 20 хвилин для розбору завалів. Зараз заїжджає важка техніка, яка буде після того, як цеглу розібрали, підіймати залізобетонні конструкції, щоб визволити підвал.

Читайте Онуфрій Манчук і його родина: чотири покоління – одна війна

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.