Авто

У Франківську 45-річна жінка випала з автобуса

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Пасажирка випала з автобуса, поліція розпочала кримінальне провадження. Інцидент трапився в Івано-Франківську. Жінку з тілесними ушкодженнями госпіталізували до місцевої лікарні. Автобус слідчі вилучили.
У Франківську 45-річна жінка випала з автобуса
6 липня на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду по вулиці Євгена Коновальця. На місце одразу було скеровано слідчо-оперативну групу, – йдеться у повідомленні поліції. – Правоохоронці з’ясували, що 45-річна жінка випала з маршрутного автобуса, яким керував 71-річний водій. Попередня версія – не витримало кріплення додаткових дверей транспортного засобу, у результаті вони злетіли з петель.
У Франківську жінка випала з автобуса

Автобус поліція вилучила. Призначили інженерно-транспортну експертизу, яка має встановити технічну справність автобуса. Також вилучили документацію.

Водія перевірили на стан сп’яніння – він був тверезий.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 287 (Випуск в експлуатацію технічно несправних транспортних засобів або інше порушення їх експлуатації) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває, – додають у поліції.
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.